torsdag 18 juni 2015

Roar er och var glada så länge ni kan - bistra tider väntar


DET VILL NOG TILL att vi svenska roar oss "kungligt" under den stundande helgen. Nästa vecka är det politiska klimatet i vårt land bistrare. Då kommer Löfven, Romson och inte minst Sjöstedt att se till att vi inte roar oss över hövan, det har de klantiga allianspolitikerna sett till.

Jag kan inte för mitt liv begripa varför de borgerliga partierna snickrar på budgetar som de redan på förhand vet att man inte skall rösta på! Man ska tydligen vara politiker för att begripa sådana spetsfundigheter.

Jag citerar någrara der från Maria Ludvigssons ledare i dagens Svenska Dagbladet:

"Men detta, måste ni förstå, är det minst dåliga alternativet brukar decemberöverenskommelsen förklaras och försvaras. Så här dagarna efter budgetbeslutet förstår vi att det vill åtskilligt till för att landa i något sämre. S/MP/V-budgeten är rent innehållsligt hämmande och vardagsförsämrande för medborgarna".

Bätre och klokare kan en domedagsprofetia inte skrivas.

Glöm inte vad som hände i juni 2015 när det blir dags för val 2018! Tyvärr kanske det blir nödvändigt att rösta SD, eftersom en röst på ett annat parti ändå ger Miljöpartiet och Vänstern makt. Om det det är så väl så att MP och V hamnar under spärren. Det vore ju en nåd att stilla bedja om!

Inga kommentarer: