torsdag 25 juni 2015

När får vi en regering som inte bara höjer skatter utan som kan klara sin svåra uppgift?

Lotta Gröning

I GOD MORGON VÄRLDEN i söndags slog Lotta Gröning – en viktig röst i den kvackande politiska ankdammen – verkligen huvudet på den berömda spiken. Hennes uttalande är tveklöst värt att citera, begrunda och givetvis instämma i.

”Att sittande regering inte är tillräckligt kompetent och bestående av oerfarna ministrar, är inte bara generande för regeringschefen. Det är dessutom, och långt värre, påtagligt skadligt för Sveriges hälsa. Varje ny pålaga, skattebörda och stopplag får direkt effekt för varje medborgare, de som kämpat för att få en verksamhet att gå runt, de som arbetar och studerar, och framför allt för dem som är arbetslösa.” [citerat ur SvD 25/6]

Till detta kommer också att förtroendet för Stefan Löfven störtdyker i Ipsos senaste mätning beställd av Dagens Nyheter. Och Sverigedemokraterna vandrar på i ullstrumporna. Man frågar sig onekligen, hade någon väntat sig annat.

Och Åsa Romson målar glatt vidare med förbjuden färg.


Vad har vi arma svenska gjort för att drabbas av allt detta, och idiotöverenskommelsen DÖ, som med det snaraste bör skrotas?

Inga kommentarer: