fredag 22 april 2016

Den muslimske ledaren, som stöttar Kaplan: “Judarna är värre än Hitler”

Antisemiten Abdelhak Lahouaichri

Den muslimske ledaren Abdelhak Lahouaichri, som är ordförande för den muslimska förmodligen bidragsberättigade föreningen i Ljungby, tycker att f d bostadsminister Mehmet Kaplans (MP) jämförelse mellan Israel och Hitler var bra och ingen anledning för avgång. Enligt Lahouaichri är judarna värre än Hitler och världens värsta terrorister.
Israel är de största terroristerna och det judarna gör nu mot Palestina är värre än det Hitler gjorde mot judarna. Kaplan har helt rätt och borde inte ha avgått“. Det kan vi läsa i Smålänningen i en intervju med Abdelhak Lahouaichri, som är synnerligen upprörd över att Kaplan tvingades avgå på grund av sitt antisemitiska uttalande.
Judehat är för Lahouaichri en fullständig självklarhet hävdar han:
– Vi muslimer stöder Kaplan, han har inte sagt något som är fel. Han formulerade en åsikt som 1,7 miljarder muslimer i världen håller med om och som vi muslimer i Sverige också håller med om.
Det är judarna som styr världen enligt Lahouaichri, och slutsatsen måste därför bli att de styr både regering Löfven och Sverige.
Han hoppas också på att det ska bli förbjudet att kritisera muslimer.
Och åsikter av det här slaget kan vi alltså läsa i en småländsk lokaltidning, uttryckta av en man som det tydligen slagit slint i hjärnan på. Har han i sin enfald inte fatta något av det som hänt under de senaste hundra åren. Vilket land han kommer från vet jag inte, men förmodligen skulle han inte kunna uttrycka sig lika fritt i hemlandet. Men i det veliga Sverige går det bra. Här skall vi tacka och ta emot all idioti utifrån.
Tala om yttrandefrihet!


Inga kommentarer: