tisdag 14 april 2015

Stefan Löfven ber om hjälp från ovan – och det kan han sannerligen behöva


STEFAN LÖFVEN tar med hela handen och lämnar tillbaka en nypa. Hur ska man annars förklara skattehöjningen på 20 miljarder 2016 och satsningen på ”hela” en futtig procent på exportfrämjande åtgärder, och dessutom ha mage att beteckna denna procent som en rejäl exportfrämjande åtgärd. Hur dum får en socialdemokrat egentligen bli, har man verkligen fog att fråga sig?

Det är knappast förvånande att näringslivet både sågar och gör tummen ner, eftersom Löfven i valrörelsen försökte framstå som oerhört företagsvänlig, men som nu tydligt visar sitt verkliga ansikte. Så var det alltså med.

Det enda Löfven egentligen har lyckats med under sina månader av nedmontering av Sverige är att lura oppositionen att gå med på DÖ, som verkligen kommer att bli en dödsstöt för landet. Men vad kan man vänta sig annat av en regering av S och MP, som styrs av V? Det är inte någon särskilt ljus framtid det svenska folket går till mötes! Skattehöjningar på en rad områden områden, bensin som blir så dyr så att glesbygden dör etc. Har man möjlighet att som riksdagsledamöterna ständigt åka taxi, ha tåg- och flygresor betalda m m. Listan kan bli hur lång som helst av förmåner som vi skattebetalare står för. Vi ska nämligen inte inbilla oss att det bara är inom SCA det fifflas!



Inga kommentarer: