lördag 18 april 2015

Den socialdemokratiska och miljöpartistiska överklassen roar sig på vår bekostnad


Åsa Regnér

I MINA SMÅLÄNDSKA HEMBYGDER hörde jag tidigt talesättet: Det är inte svårt att skära tjocka skivor av andras fläsk. Jag har tänkt på det de senaste dagarna. Först undersökte Svenska Dagbladet SCAs yviga resvanor – alla fick givetvis ansvarsfrihet på årsstämman, men ingen hade väl väntat sig att kompisarna skulle fälla kompisarna.

Nu har det isat sig att Aftonbladet inte vill vara sämre, och där kunde vi läsa om onödigt och oerhört dyrt utnyttjande av regeringsplanen. Och om de enorma utsläpp de orsakar i onödan. Ministern Åsa Regnér (S) tog regeringsplanet för att närvara vid minnesceremonin för tsunamioffren i Thailand i mindre än ett dygn. Notan slutade på i runda tal en kvarts miljon Smaka på det! Men vad gör det, det var ju bara skattebetalarnas pengar det handlade om. Själv tycker hon att det var väl använda pengar.

Man skulle ju vänta sig att miljöpartisterna vill värna om miljön. Vi ska naturligtvis göra det, men för dem själva är de givetvis inte nödvändigt. Ska man ta sig från Bromma till Arlanda eller vice versa måste man ju frottera sig med folket/väljarna, och det ska ju i det längsta undvikas. Därför tar man regeringsplanet! En av dessa är Gustaf Fridolin, men denne tungomålstalare som vet hur den svenska skolan skall bli världsbäst, men givetvis även han kommer att misslyckas.

Glöm nu inte detta, när det blir val igen. Och det kommer att bli mer att minnas, var så säker. Det finns ju redan alla svikna vallöften.



Inga kommentarer: