torsdag 27 november 2014

Rapport från det sjuka samhället – det handlar inte om vård och omsorg

NOG MÅSTE DETVÄL VARA NÅGOT SJUKT i ett samhälle som överhuvudtaget kan tänkas ha något intresse av Carola Häggqvists erotiska förehavanden, samtidigt som stora och för mänskligheten avgörande frågor hamnar längre ner på dagordningen (förlåt, agendan skall det ju numera heta) .

OCH SÅ HAR VI  ZLATANS HÄL, som var den störta nyheten under en längre tid för  matchen mot Makedonien. Oj, oj,oj, vad ont han hade medan den stora världen höll andan, och till och med sossarnas ageranden kom på efterhand. Och glad var väl Löfvén (accenten bör tala om vem jag menar).

TILL RÅGA PÅ ALLT kommer nu också Europas största händelse – parlamentet i Bryssel får ursäkta – jag syftar givetvis på banalitetens absoluta bottennotering Eurovisionsschlagern, som kommer att tränga ut åtskilliga seriösa program ur TV- och radiotablåerna. Låt mig komma med en liten rekommendadtion. Innan ni sätter er i den berömda TV-soffan för att "avnjuta" samma melodier som ni hört de senaste decennierna, slå på datorn och Youtube och skriv in Amira Willighagen och lyssna på denna fantastiska 9-åring. Jämför sedan med schlagervrålen som ofta påminner om tarmvred i Melodifestivalen.

VAD KOM NI FRAM TILL?

Inga kommentarer: