tisdag 26 mars 2013

Plötsligt händer det - inte bara på Svenska Spel


NÄSTAN DAGLIGEN hamnar en massa ointressanta notiser och artiklar i mina mailboxar utan att jag bett om dem. Jag har ofta undrat hur allt skräp kommer dit, men hittills har jag inte fått något svar.

Nu senast handlade det om något som kallades Lisas blogg och som visade bilder på en spetig tjej med överdrivet intresse för sig själv. Kan någon förklara för en fåkunnig hur man skall bära sig åt för att slippa trams av det här slget? Ett sätt är naturligtvis att kasta ut datorn eller säga upp internetabonnemanget, men skall man verkligen behöva gå så drastiskt tillväga för att slippa undervegetationen?

Har man inget vettigt att säga borde det vara en gyllene regel att hålla tyst, alternativt att hålla fingrarna borta från tangentbordet.

Datorer och internet borde kunna fungera som verkliga giganter ifråga om folkbildning, för en sådan är verkligen av nöden idag i det svenska samhälle där vi har en skola utan styrsel. Den store skolmarodören Göran Persson lyckades med konststycket att göra den svenska skolan jämbördig med Tanzania och andra länder i den underutvecklade världen, och så har man från sossehåll mage att anse att det är Björklund som är boven! Nedrustningen började redan med den numera ikoniserade Palme, fortsatte med Ingvar Carlsson och avslutades av "nedrustningsgiganten" Persson.

Och resultatet av dessa tre herrars strävanden ser vi bland annat nu i alla möjliga och omöjliga bloggar!

Inga kommentarer: