tisdag 26 mars 2013

Det går bra att ställa krav när det handlar om viktiga världshändelser


JAG LÄSTE JUST FÖLJANDE meddelande som naturligtvis har stort internationellt intresse, det handlar ju Gudbervars om Melodifestivalen.

Petra Mede, 43, ska om mindre än två månader leda finalen av "Eurovision Song Contest" i Malmö. Och det krävs en hel del förberedelser för att programledaren ska vara nöjd.

Enligt Aftonbladet kräver Mede specialbehandlingar för sin nervskada i ryggen. På kravlivstan står även en extra varm loge, upplyst med specialbelysning, som är utrustad med säng för ryggens skull. Schemat görs med plats för många vilopauser.

– Ryggen har faktiskt sakta blivit bättre de senaste åren. När man blir äldre stelnar ju ryggen och det gagnar faktiskt min skada. Men jag har ju backuper där också. Massörer och sjukvårdare finns ju alltid på plats, inte bara för mig, säger Petra till Aftonbladet.

Programledaren kommer även ha fyra personer på plats som hjälper till att ta hand om hennes fem månader gamla dotter Adeline - Petras mamma och syster, pojkvännen Mattias Günther, 34, och hans mamma finns till hands i Malmö Arena.

Petra har dessutom varit extra tydlig med att hon inte vill ha några schemaändringar i slutskedet.

Vilka kostnader kommer detta att innebära? Fanns det ingen anna att välja än denna Mede?

Inga kommentarer: