måndag 8 december 2008

De fyras gäng


SÅ HAR VI DÅ fått svart på vitt – eller skall vi säga ljusrött på mörkrött med en anstrykning av grönt – på att socialdemokratin kan låna sig vad som helst bara man kommer tillbaka till Rosenbad och kan fortsätta köra Sverige i sank. Vad man kan förstå kommer åtskilligt av det alliansen åstadkommit – och det är faktiskt inte lite – att rivas upp och förändras, om det nu till äventyrs skulle vara så att svenska folket inte inser sitt eget bästa 2010.
Enligt de fyras gäng har Reinfeldt ställt till med den internationella ekonomiska nedgången, det är Reinfeldt som bär yttersta ansvaret för att folk inte vill köpa SAAB och Volvo och naturligtvis också för att GM och Ford har problem. Ja, listan kan göras lång! Och ju längre den blir ju tydligare blir det att Mona Sahlin med anhang inte har den minsta hum om vad som rör sig i världen idag. Mona nöjer sig med att borsta Lars Ohly på ryggen, och det kan i förlängningen visa sig katastrofalt för den svenska utvecklingen. Liksom att ge makt åt Maria Wetterstrand och för att inte tala om Peter Eriksson!
För hur många – utöver de partitrogna – skulle efter 2010 vilja se herr Ohly i regeringen? Jag bävar vid blotta tanken på att han och hans parti skulle kunna få det minsta inflytande över mitt liv. Man kan bli religiös för mindre!

Inga kommentarer: