fredag 19 september 2008

Dags att omvärdera


Bröderna Elm hade en stor kväll i Rotterdam

JOURNALISTER i ”Fjollträsk” har länge varit pigga på att kalla spelare från landsorten, inte minst spelare i Kalmar FF för ”bonnläppar”. Hur man ser på dem idag kan man se i huvudstadens tidningar, där man efterhand tvingats inse att den bästa fotbollen i Sverige inte spelas i Stockholm. Här är man bäst på att förstöra den ädla sporten som fotboll ändå är genom att uppträda idiotiskt på läktarna.
Igär kväll fick vi i alla fall ytterligare ett bevis på att ”bonnläppar” kan spela fotboll, och inte vilken fotboll om helst. Feyenoord är ju bekant ett traditionellt starkt lag med stor erfarenhet av hetluften ute i Europa, desto starkare därför att knäcka dem. Visserligen hade holländarna mycket boll, men vad skall det vara bra för när man inte kan förvalta bollinnehavet? Lär av Kalmars smarta spel.
Hur fortsättningen kommer att arta sig vet ingen, men det är lätt att hålla med Nanne Bergstrand om att det är skandalöst att Kalmar för dagen har landets bästa lag men inte en arena som fyller UEFAs krav. Nu tvingas man att spela även hemmamatchen mot Feyenoord borta. Skäms Kalmarpolitiker!
Men just nu kan vi gotta oss åt bröderna Elms frispark som resulterade i segermålet i Rotterdam.
Lycka till i fortsättningen!

Inga kommentarer: