fredag 18 september 2015

Och den mörknande framtid är vår under några år!


Det glada skattehöjargänget - Utom Romson och Sjöstedt

SVERIGE ÄR PÅ VÄG ATT FÅ VÄRLDENS  HÖGSTA  SKATTER när regeringens budget enligt  den idiotiska DÖ kommer att röstas igenom.  Oppositionen, som i dagsläget enbart består av SD, kommer att rösta mot, medan den tidigare s k oppositionen kommer att lägga sig platt på rygg för att som en katt bli kliad på magen och börja spinna av välbehag.

De som inte kommer att spinna särskilt välbehagligt bör vara det svenska folk som inte röstat med de galna MP, S och V med deras lenistiska/stalinistiska diktaturbakgrund (förlåt, den får man ju inte tala om i dagens Sverige).

Skulle regeringens budgetförslag gå igenom går Sverige om önationen Aruba som det land i världen med högst marginalskatt, konstaterar organisationen Svenskt Näringsliv.
På sajten Ekonomifakta skriver man att det på grund av avtrappningen i jobbskatteavdraget innebär att personer som tjänar mer än 53 230 kronor i månaden kommer att få en marginalskatt på 60 procent. Anmärkningsvärt är dock att för de med över 123 000 kronor i månadslön, sjunker marginalskatten tillbaka till tidigare 57 procent, skriver organisationen.”

Läs den sista meningen en gång till och konstatera att vi där har våra statsråd, som naturligtvis vill se om sitt hus. Man noterade att Alliansen tillgodosåg höginkomsttagarna, men vad gör den rödgröna röran?

På Corren.se kallar Patrik Strömer budgetförslaget för ”ondska” eller ”dumhet” och menar att det i längden kommer att innebära mindre i skatteintäkter för staten.
”Den direkta följden blir att många heltidsanställda får betala ännu mer i skatt, vilket leder till att de som kan väljer att få mer fritid. Fritiden är nämligen inte beskattad.”




Inga kommentarer: