tisdag 5 november 2013

Succétränaren i Falkenberg tar över Kalmar FF



DET ÄR NU HELT KLART, enligt Kalmar FFs hemsida, att Hans Eklund blir ny tränare i Kalmar FF efter trotjänaren Nanne Bergstrand, som är mycket förtegen om sin framtid som eventuell fotbollstränare

Den nu 44-årige Hans Eklund kommer ursprungligen från det lilla småländska kustsamhället Mönsterås, som ligger mellan Kalmar och Oskarshamn. De minnesgoda erinrar sig att han tidigare har varit framstående fotbollsspelare själv och efter den karriären tränare i Helsingborg, Viborg och Landskrona och de flesta har väl inte kunnat undgå att han under årets säsong ledde Falkenbergs FF till allsvenskt avancemang efter att ha vunnit Superettan.
"Vi har haft en bra dialog med Falkenberg gällande vårt intresse för Hasse inför säsongen 2014, och vi är oerhört nöjda med att Hasse tillsammans med vårt övriga ledarteam kommer att leda vårt lag framöver", säger Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam.

Eklund tillträder det nya tränarjobbet hos de röd-vita i Kalmar i januari 2014, och jag är knappast den enda supportern som verkligen önskar honom välkommen tillbaka till den finaste delen av Sverige!

Inga kommentarer: